Leadership 3.0:

Multiplier Leadership Training

Descoperă trainingul care te ajută să multiplici potențialul echipei tale!

  

CUM ARATĂ NOUA GENERAȚIE DE LIDERI?

Cu toții am interacționat de-a lungul carierei cu două tipuri de lideri: unii care ne-au făcut să ne simțim apreciați și talentați, ne-au stimulat gândirea și ne-au ajutat să „înflorim” iar alții care (probabil fără intenție) ne-au făcut să "stăm în banca noastră" sau chiar să ne îndoim de noi înșine. În bestseller-ul său, "Multipliers, how the best leaders make everyone smarter", Liz Wiseman numește aceste tipologii "Multipliers" și "Diminishers".

 

Un Multiplier este acel lider orientat spre echipă, care își folosește propria inteligență pentru a stimula talentul și contribuția celor din jur: „Multiplier-ii le lasă oamenilor spațiu să gândească, să vorbească și să acționeze folosind propria lor minte. Ei vor să învețe de la ceilalți și creează un mediu în care cele mai bune idei ies la suprafață iar angajații lucrează cu adevărat eficient”.


Opusul unui Multiplier este un Diminisher. Diminisher-ii sunt obișnuiți să le spună celorlalți cum să își facă treaba iar apoi îi testeze. Le place să arate că au tot timpul răspunsurile la ei, cred că știu cum e mai bine să se acționeze în orice situație și vor să fie un model pentru echipa lor. În loc de a delega responsabilități, ei vor să rămână mereu în control.

 

Cum poți deveni un lider care stimulează talentul celor din echipă?

Pentru prima dată în România, îți aducem aproape soluția de dezvoltare Multipliers®, validată și renumită în plan internațional, care ajută liderii să obțină rezultate de două ori mai bune folosind aceleași resurse umane. DO LESS. LEAD MORE.

Workshop-ul Multipliers® îmbină informațiile cu jocurile de rol și studiile de caz pentru dezvolta cele șase competențe cheie care diferențiază liderii viitorului. Modelul este utilizat cu succes pentru lideri din companii de top cum sunt Oracle, Microsoft, GE sau Nike.

Pentru o experiență personalizată și rezultate acționabile, participanții vor completa un chestionar marca Wiseman pentru evaluarea stilului actual de leadership al fiecărui participant și pentru înțelegerea ariilor de îmbunătățit.

 

În urma acestui program, vei învăța următoarele:

1. The Art of Questioning
Cum să formulezi întrebări care deschid oportunități și generează soluții.

2. The Challenger
Cum să creezi obiective de business în care să creadă întreaga echipă.

3. The Debate Maker
Cum să implici echipa în dezbaterile pentru luarea deciziilor importante.

4. The Liberator
Cum să creezi un spațiu fertil, în care oamenii și echipa ta să se poată dezvolta.

5. The Talent Magnet
Cum să identifici și să cultivi geniul din fiecare persoană.

6. The Investor
Cum să oferi credit și recunoaștere pentru rezultatele obținute.

 

Durată/format:

  • Față în față (preferat) sau online
  • Grupe de maxim 15 persoane
  • Long format (cu exerciții): 6/ 8 ore
  • Comprehensive format (retreat): 2 zile x 8 ore

Este pentru tine dacă:

  • Ești un manager care vrea să folosească la maxim inteligența din interiorul organizației/ echipei sale pentru a crește performanța.
  • Ești first time manager și vrei să îți dezvolți abilitățile de leadership.
  • Ești antreprenor și vrei să relaționezi cât mai eficient cu oamenii.

 

Facilitatorii pentru acest training

dan.jpg

Dan Petre

Dan are un PhD în Sociologie și este Partener & Coordonator al Departamentului de Cercetare Calitativă al companiei D&D Research...

olivia.jpg

Olivia Petre

Managerul TDS, Olivia, e specialist în comunicare și are zece ani de experiență în dezvoltarea de strategii de brand, content...