Most recent article

3 lecții de Sailing & leadership

Read article

Other Articles

Ce poți învăța de la un lider care e tot timpul “pe val”. La propriu.
Author: Roxana Axini
Nov 12, 2019
În mediul de business, petrecem zeci sau poate sute de ore citind slide-uri. E un proces care face parte din jobul nostru dar pe care ni l-am dori cât mai scurt și mai ușor de înțeles. De cele mai multe ori, lucrurile stau însă invers: ne lovim de slide-uri lungi și concluzii neclare.
Author: Olivia Petre
Nov 4, 2019
Vorbim tot mai mult despre calitățile și defectele liderilor care conduc astăzi lumea iar campania pentru prezidențiale aduce în prim plan o întrebare cheie: ce competențe ar trebui să aibă un președinte de țară?
Author: Olivia Petre
Oct 31, 2019
Cu toții am interacționat de-a lungul carierei cu două tipuri de lideri: unii care ne-au făcut să ne simțim apreciați și talentați, ne-au stimulat gândirea și ne-au ajutat să „înflorim” iar alții care (probabil fără intenție) ne-au făcut să "stăm în banca noastră" sau poate chiar să ne îndoim de noi înșine.
Author: Olivia Petre
Sep 5, 2019
M-am tot gândit dacă să încep acest articol cu Scott Adams sau cu Antonio Damasio. Scott Adams a câștigat pentru ca ne putem identifica instant cu situația prezentată de el.
Author: Mihai Muntean
Jul 1, 2019
Uită-te bine la oamenii dintr-un birou. Câți dintre ei se află în postul potrivit cu talentul pe care îl au? Câți dintre ei (sau dintre șefii lor) și-au pus vreodată această problemă, cu toate că ea influențează atât de mult împlinirea unei persoane și valoarea pe care o aduce unei echipe?
Author: Olivia Petre
Jun 3, 2019
7 argumente științifice care explică de ce majoritatea afirmațiilor despre Millennials nu sunt reale
Author: Andrei Ion
May 17, 2019