Most recent article

Ce soluție de leadership utilizează Apple?

Read article

Other Articles

Pe piață există zeci de soluții de leadership care pun accent pe dezvoltarea liderului ca individ. Și funcționează foarte bine la acest nivel.
Author: Olivia Petre
Nov 20, 2019
Ce poți învăța de la un lider care e tot timpul “pe val”. La propriu.
Author: Roxana Axini
Nov 12, 2019
În mediul de business, petrecem zeci sau poate sute de ore citind slide-uri. E un proces care face parte din jobul nostru dar pe care ni l-am dori cât mai scurt și mai ușor de înțeles. De cele mai multe ori, lucrurile stau însă invers: ne lovim de slide-uri lungi și concluzii neclare.
Author: Olivia Petre
Nov 4, 2019
Vorbim tot mai mult despre calitățile și defectele liderilor care conduc astăzi lumea iar campania pentru prezidențiale aduce în prim plan o întrebare cheie: ce competențe ar trebui să aibă un președinte de țară?
Author: Olivia Petre
Oct 31, 2019
Cu toții am interacționat de-a lungul carierei cu două tipuri de lideri: unii care ne-au făcut să ne simțim apreciați și talentați, ne-au stimulat gândirea și ne-au ajutat să „înflorim” iar alții care (probabil fără intenție) ne-au făcut să "stăm în banca noastră" sau poate chiar să ne îndoim de noi înșine.
Author: Olivia Petre
Sep 5, 2019
M-am tot gândit dacă să încep acest articol cu Scott Adams sau cu Antonio Damasio. Scott Adams a câștigat pentru ca ne putem identifica instant cu situația prezentată de el.
Author: Mihai Muntean
Jul 1, 2019
Uită-te bine la oamenii dintr-un birou. Câți dintre ei se află în postul potrivit cu talentul pe care îl au? Câți dintre ei (sau dintre șefii lor) și-au pus vreodată această problemă, cu toate că ea influențează atât de mult împlinirea unei persoane și valoarea pe care o aduce unei echipe?
Author: Olivia Petre
Jun 3, 2019
7 argumente științifice care explică de ce majoritatea afirmațiilor despre Millennials nu sunt reale
Author: Andrei Ion
May 17, 2019